Valpintresserade på besök!

Precis som rubriken säger så har vi idag haft ett jättetrevligt besök av familjen Olsson som är intresserade av en valp efter Jill. Några timmar gick jättefort och inte konstigt alls, att prata eurasier med pålästa och intresserade människor är alltid lika roligt och tjejerna sålde som vanligt in sig själva och rasen utan problem :). Tack snälla ni för besöket, jättekul att träffas och vi hoppas resan hem gick bra? 🙂

Tjejerna sover nu gott här, ja det verkar som om detta med att visa upp sin bästa sida tar på krafterna och då var det ju tur att man rastade dem innan besöket annars kan man ju undra hur det hade gått 😉

004

049

063

Nu är det snart dags att ta tag i detta med matlagning, en aktivitet som ni trogna bloggläsare vet inte direkt är min favoritsysselsättning men ”äta bör man, annars dör man” 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

5 svar »

  1. Det är vi som ska tacka för nöjet att träffa er o dessa underbara tjejer ni har😊Hoppas på många fler träffar framöver😉😍
    Kram från Olssons