En salig blandning..

Ja det är en mycket passande rubrik för dagens inlägg då vi alla har pysslat med lite av varje men såklart som vanlig mest hundrelaterat, vad annars? ;). Dagen startade relativt tidigt för att vara mig med en tur till fårhagen, ja ska man på massage med mera så måste tjejernas aktivitet läggas innan det och eftersom vi skulle vara på UPH klockan 11 så kan man inte sova hela dagen 😉

Som sagt, fårhagen blev det och energi fanns det..

012

017

..när det inte var dags för vattenpaus vill säga. Ja det gäller att stå stadigt på tassarna om man ska dricka på detta sätt 😉

008

Strax innan elva anlände vi till UPH och dagens elever som skulle ha hand om Tindra & Jill denna gång. Och vi hann inte mycket mer än innanför dörren innan Zelda tyckte det var hög tid för vattenpaus nummer två 😀

DSC_1759 (2)

Tindra var först ut hos eleverna och efter en genomgång sattes det galvanström för att mjuka upp hennes bog innan massagen..

DSC_1763 (2)

Och allt skedde under noggrann övervakning av syrrorna 😉

DSC_1764 (2)

När Tindra var klar så var det då dags för Jill att återigen ta sig an vattentrasken..

DSC_1771 (2)

..och hon gjorde det med bravur även denna gång och Marie-Louise som övervakade det hela är mer än nöjd med hennes framsteg! Hennes inåt-rotation av höger bakben blir bara bättre och bättre för varje gång, härligt!! :). Och innan vi åkte hem så fick tjejerna även hälsa på fina grabben Onni med sin ”lilla” pinne 😉

DSC_1776 (2)

Väl hemma igen så var det bara att svida om från hundkläder till något snyggare eftersom jag hade bestämt träff med dottern på det stora gula varuhuset i Ullared, ja Gekås alltså. Och det var många andra som tänkt detsamma eftersom det tydligen var påsklov nu, en liten detalj som vi helt missat men det var ändå helt okej därinne. Tillräckligt okej för att jag skulle få syn på denna mycket passande väggprydnaden..

DSC_1779 (2)

..som såklart fick följa med hem och hänger nu fint på väggen i köket :). Annars var syftet med besöket mest ”måste-saker” för både mig och dottern men vi hann ändå med en mysig lunch mellan jakten på tvättmedel och toarullar ;). Tack Cilla för sällskapet och en mysig shoppingrunda tillsammans ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized