Äntligen!!!

Ja i ovanstående utrop stämmer både jag och tjejerna in i fast av lite olika anledningar skulle jag tro ;). För min del handlar det om tillfredsställelsen att ha gett dem en lång och rejäl promenad igår efter att inte riktigt ha hunnit med dem på några dagar men för tjejernas del handlar det nog mer om ren och skär frihetskänsla eller vad tror ni! 😉

032

001

015

Ja det är minsann inget snack om detta uppskattades eller ej och vissa sprang mer än andra..

021

052

029

Energin är det som synes inget fel på när det gäller Jill, tänk om hon kunde lägga lite av den energin på att börja löpa också, det hade ju inte varit fel alls  😉

002

Med på promenaden var ju också vår alldeles egna Ferdinand, eller Ferdinanda som vi brukar kalla henne, ja med andra ord Tindra som mycket hellre använder nosen på olika sätt just nu istället för att rusa omkring  😉

006

048

Idag har det inte riktigt varit lika fint väder som på bilderna ovan och inte blev det någon tur till fårhagen heller för den delen men promenader har det blivit, dock inga som blivit fotade ;). Nu är det snart dags för att ta sig an middagsbestyret, inget kul men ”äta bör man annars dör man” eller? 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized