Finns varken ork eller tid!

Och ingen lust heller om sanningen ska fram att blogga just nu när livet rusar på i 150% och man knappt hinner med att andas. Tänk om man kunde klona sig ibland, det hade minsann underlättat just nu då jag egentligen nu skulle ha behövts på två ställen samtidigt, både för att det hade gjort saker och ting så mycket enklare samt minskat det dåliga samvetet en hel del men nu är det som det är och man kan inte annat än att försöka göra det bästa av situationen och hoppas på att det snart blir bättre!

Men nu ska jag inte trötta ut er alla med mitt gnäll utan kan berätta att förutom ovanstående så mår alla bra men tyvärr så har vi inget löp på Jill än och tiden är nu minst sagt begränsad. Hon måste börja löpa inom 1 vecka för att vi ska hinna med en parning, så just nu ser det inte så lovande ut men inget vi kan göra något åt utan vi kan bara hålla tumme & tass för att hon skyndar på lite 😉

Nu hinner jag inte sitta här mer, ska strax iväg på ytterligare en heldag i Göteborg och då får tjejerna vara i hundgården igen. Och där spökar det dåliga samvetet också, jag hinner inte riktigt med mina tjejer alla dagar och de vet ni hundägare att då mår man som matte definitivt inte bra heller, så som sagt, tänk om jag ändå hade kunnat klona mig för mina godingar?

030

Kategorier:Uncategorized