Hoppa till innehåll

Om hundar gjorde rallylydnadsskyltar ;)

Denna bild hittade jag på nätet och den gav mig en helt ny syn på rallylydnad om man nu säger så ;). Ja tänk om hundarna var de som gjorde skyltarna? Jisses vilken syn det hade varit eller vad tror ni om momentet ””drag owner behind you”? En viss igenkänningsfaktor där trots att vi aldrig satt varken fot eller tass på en rallylydnadsbana ;). Men hade vi gjort det och detta momentet skulle funnits så hade vi definitivt tagit full pott där, inget snack om den saken 😉 😀if_dogs_made_rally_signs_budget_tote_bag-ra18448f06f944816a7b87ad381b4d2ea_v9byz_1024

2 kommentarer »

  1. Har sett den förut o härvarande luddpelle (synnerligen speciell amerikans cocker…) hävdar nog fortf att ”chase tail” o ”bark at owner” är de enda momenten han tycker sig behöva träna OM vi skulle f för oss rallyträna 😛

%d bloggare gillar detta: