Roskilde, here we come!

Och det gäller ju även för Lidköping då bägge ringfördelningarna nu ligger ute. Så med andra ord kan man nu säga att vi med detta kickar igång årets utställningssäsong men hur aktiv den blir är ju en helt annan sak ;). Anmäla kan man ju alltid, sedan om man åker står ju fortfarande skrivet i stjärnorna för kommer det ett löp snart på Jill så får man lägga alla utställningsplaner på is ett tag men det är ju en ytterst trevlig uppoffring vi gör i så fall för vår goa tjej 🙂

004

Men Roskilde står fast oavsett löp eller ej, den har vi ju bokat sedan länge och vi ska ju åka med ett gäng goa kompisar så det blir ju också en liten minisemester utöver utställningen, trevligt värre :). Men vi har allt helgarderat oss, hundvakt till Jill är bokad om utifall att ;). Men förhoppningarna om någon framgång på utställningen behöver jag inte oroa mig för då jag för närvarande har en naken-eurasier samt en som går i slow-motion mest hela tiden ;). Zelda håller på att sätta ny päls men det är ytterst tveksamt om hon hinner se presentabel ut tills dess och Tindra är väldigt låg just nu i sin efter-löpet-depp och resonerar som så att ”kommer jag inte idag så kommer jag imorgon” ;). Noll energi med andra ord, ett fullständigt normalt tillstånd för henne men kanske inte det bästa på en stor utställning med ca 40 eurasier anmälda? ;). Men oavsett, vi åker och har en trevlig långhelg i goda vänners lag och håller tummarna för dem i ringarna istället 🙂

DKK_Logo

Men det är klart, ska ju inte sticka under stol med att Lidköping lockar stort eftersom då kommer Tindra vara i kanonpäls samt kommit ur sin depp OCH att det bara är 9 euraiser anmälda, skulle ju helt klart kunna vara ett guldläge för det sista certet? ;).  Men det hjälper inte att tänka så, vi kan ju inte annat än att avvakta och se vad som händer här på löpfronten :

Nu är det snart fredagsmys här men innan jag slutar så vill jag bara passa på att visa mitt härliga inköp igår..

DSC_1835 (2)

Ett underbart vårlikt arrangemang som piggar upp med sin härliga färger 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Ja vad kul! Då ses vi i Danmark 😊
    Vi har bokat hotel eftersom vi inte har någon tjusig husvagn.
    Hoppas vi får bra väder. Har heller inga större förhoppningar med en naken Kung Linux 😕 Men det är alltid trevligt på de danska utställningarna 😊

  2. Ja riktigt roligt!! Jaha, du har också en naken-eurasier? Inte kul men som du säger, alltid lika gemytligt på de danska utställningarna 😊