Bilder från utställningen i Roskilde!

Och det med betoning på just bilder för denna gång vågar jag mig definitivt inte på någon ringrapport eftersom det på lördagen var 38 anmälda euraiser och på söndagen hela 40 stycken så jag köpte inte ens en katalog ;). Så med andra ord alldeles för många hundar för mitt kom-ihåg men bilder kan jag iallafall bjuda på om någon nu är intresserad? ;). Men tyvärr så dog mitt kamerabatteri en stund in i hanklassen, tala om antiklimax!! Fick dock snabbt lånat Malins kamera, tack snälla du ❤ ,  men de bilderna har jag inte fått än så mer foton kommer, det lovar jag 🙂

Domare för dagen var Anne Indergaard från Norge, en domare som har tyckt om Tindra förr och det gjorde hon även denna gång men mer om det längre fram 🙂

Vi börjar väl med valpklasserna..

Skovagergaards Quatro

001

002

Twix

008.JPG

005.JPG

Balule Jubii

009.jpg

Skovargergaards Pandora

012.JPG

017

Cewicadas Ambitions High As Star

014.JPG

Juniorklass hanar..

Balule INXS

028.jpg

Unghund, öppen, & championklass hanar..

029.JPG

031.JPG

033.JPG

041.JPG

Wentor´s Bao

042.JPG

EUJW15 Black Cikila´s Charming Mr Cooper

044.JPG

Och här lade kameran, med andra ord inga fler bilder från lördagens utställning, ja inte idag iallafall ;). Men jag kan berätta att domaren som sagt fortfarande tyckte om Tindra och gav henne ett excellent med CK, ölk 1:a med en kanonkritik :D. Tyvärr oplacerad i bästa tikklass men jag är lika glad för det. Zelda fick ett slätt excellent i championklass pga lite päls och att hon är lite tunn, något som jag bara kan hålla med om men roligt i ringen hade vi allt ändå 🙂

I kees-ringen glänste minsann Siv & Fia så till den milda grad att belöningen blev ett CERT, stort grattis till er igen 😀

052.JPG

Som ni säkert ser så var det mulet väder och inte blev det bättre precis när vi kom tillbaka till campingen, regnet började ösa ner så vi fick hålla till inne i husvagnarna några timmar men framåt kvällskanten så slutade regnet att falla och vi passade då på att rasta alla hundar nere vid havet 🙂

DSC_1911 (2).jpg

Och även om det var uppehåll så hjälpte det inte mycket, jisses så kalla vindar och jag tror nog att det syns också eller? 😉 😀

DSC_1901 (2).jpg

Men trots kyla så hade vi en jättemysig kväll ihop och när söndagen grydde så var det betydligt bättre och varmare väder men mer om detta i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »