Nu jäklar händer det saker!!

Äntligen har vi satt igång med renoveringar här på gården, det grävs både i och utanför trädgården och först ut är altanbygget. Bästa snickaren Tore på T.Hus i Kinnared kommer imorgon och sätter plintarna till altan nummer ett på baksidan och då behövs det såklart grävas för det 🙂

DSC_1956 (2)

Ett jobb som jag tror Hasse tycker är ganska kul och bra blir det också! Här är det i stort sett färdiggrävt och man kan här se på ett ungefär hur stor ytan blir 🙂

DSC_1957 (2)

Och som sagt, grävandet fortsatte utanför trädgården då gårdsplanen är i ett stort behov av att grusas upp och även där kommer grävmaskinen väl till pass, vilket tur va? 😉

DSC_1958 (2)

Men om någon nu tror att jag legat på latsidan och bara fotat så har ni fel! Jag har klippt gräset för första gången och roat mig med mitt lilla projekt..

DSC_1805 (2)

Ett projekt som består av en ekstock som jag hittade här när vi flyttade hit. Min tanke var att först och främst olja in den och det är nu gjort x 2 med ett i mitt tycke bra resultat 😉

DSC_1960 (2)

Det som nu att är kvar att göra är att skriva Ögärdet på, flytta den till rundeln på framsidan samt pryda den med blomma och lykta, det kommer nog att bli riktigt bra, ja jag hoppas det iallafall ;). Men oavsett så lovar jag att komma med bilbevis så fort den är färdig 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized