Helgen som var..

Som de flesta av er vet så var vi på utställningen i Hässleholm i söndags men det hände ju så mycket mer än så! Vi låg ju på campingen i Våxtorp tillsammans med goa familjen Nilsson hela helgen och i lördags var vi på en rejäl sightseeing men dagen började med en riktigt hotellfrukost som avnjöts utomhus, ja vissa till och med tillagade den ute också 😉

000

Efter denna lyxfrukost gav vi oss av mätta och belåtna med siktet inställt på..

001

Det var lite bökigt att hitta rätt men tillslut kom vi fram och promenerade ner till fallet i gröna vackra omgivningar..

002004

Som sagt, mycket vacker natur och ett minst lika vackert vattenfall, ja här gick kameran varm, både hos mig..

PicMonkey Collage1

..och Malin 😉

015

Ja det är tur att det finns någon mer än jag som älskar detta med att fota, så himla skönt att inte vara ensam ”paparazzi” för en gångs skull ;).Färden gick sedan vidare till den mycket charmiga kvarnen i Knäred men mer om detta i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized