Knäreds kvarn

Här kommer som lovat fortsättningen på lördagens härliga utflykt som började med Flammafallet och sedan fortsatte med den mycket charmiga kvarnen i Knäred..

PicMonkey Collage

Där fanns mycket att titta på och det var samtidigt gjort med känsla, mycket roliga detaljer som den knallblå stolen eller det gamla zinkbadkaret mitt ute i grönskan :). Det enda som fattades var väl egentligen ett fik men man kan ju inte få allt ;). Fyllda av gammaldags charm åkte vi vidare till Osbecks bokskog, en favorit hos mig och Hasse och jag tror familjen Nilsson också blev förtjusta i denna sprakande gröna vackra bokskog 🙂

038

Vi vandrade en bra bit längs denna stig och fina motiv radade snällt upp sig 😉

040

039

034

Nöjda med dagens utflykter åkte vi tillbaka till campingen och njöt av kvällen med grillat och såklart den obligatoriska fotbollsgolfen 🙂

DSC_2075 (2)

Sen att denna aktiviteten inte riktigt gick min och Malins väg kan ju inte bero på vår bollskicklighet, nä, jag tror snarare att det handlade om att det var tre mot två 😉 :). Jaja, riktigt roligt hade vi iallafall och tjejerna verkade också rätt nöjda med att få hänga på runt banan 🙂

DSC_2077 (2)

På utställningsdagen, söndagen alltså, blev det riktig högsommarvärme vilket innebär att man definitivt inte kan lämna sina pälsklingar i bilen. Vad gör man då när man vrålhungrig lämnar utställningsområdet? Jo man köper hämtmat och placerar sig och hela flocken av två- och fyrfotingar på en filt under skuggan av ett träd 🙂

DSC_2081 (2)

Tala om supermysig picknick!! Vi hade en så härlig lunch där i det gröna och det smittade tydligen av sig med lite kärlek mellan ”syrrorna” ❤

DSC_2082 (2)

Och detta är också minst lika gulligt, mys mellan matte Johanna & Freja ❤

DSC_2085 (2)

Ja en riktig höjdarhelg blev det allt, härligt väder och härligt sällskap, kan inte bli annat än toppen då 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized