Ja, jag säger då det!

Här gör man sig till och letar upp Jills gamla vattenleksaker i tron att de ska vara lika uppskattade som förr men ack vad jag bedrog mig ;). Och visst väckte de till en början en del uppmärksamhet..

008

Och någon enstaka jakt efter dem blev det också..

019

Men med betoning på enstaka för när det kommer till att springa efter saker i vattnet så finns det absolut inget roligare än att jaga efter stenar, ja ni läste rätt, stenar är grejen minsann ;). Jag menar hur kul kan det vara? Att hejdlöst gång efter gång kasta sig efter dessa som självklart sjunker direkt, nej de ger ju inte mycket utdelning om man säger så men bevisligen inte desto mindre roligt 🙂

064

046

Jill orkar hålla på hur länge som helst och den som håller i de hett åtråvärda stenarna får hela tiden hennes fulla uppmärksamhet, inga som helst problem med koncentrationen här om man säger så 😉

058

Tänk om hon kunde ha denna fokuseringen i ringen också? Hade ju varit toppen, ja kanske man skulle ta med sig stenar i fickan istället för godis? Tror dock inte domaren skulle uppskatta om det började regna stenar i ringen eller vad tror ni? 😉

060

041

Men nu nog om Jill och hennes förkärlek för stenar, Zelda var ju såklart också med och som vanligt måttlig road av mattes påhitt med hon tvunget ska blöta ner tassarna. Men det kan man ju komma undan med ibland, som sagt, det var ju det här med populära stenar 😉

086

Tindra var dock desto mer badintresserad idag, såklart inget simmande med väl lite vadande men torra land eller i detta fallet torr strand 😉 är helt klart bäst!

079

Ja detta var vår aktivitet här idag i det fina sommarvädret, är ju inte värt att klaga när man kan avsluta dagen på detta sätt med ett kvällsdopp ihop med mina fina tjejer ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized