Mitt fredagsmys..

Och det med betoning på mitt för jag tror definitivt inte Zelda har samma åsikt om mina förehavanden här ikväll.. 😉

DSC_2161 (2)

Jag skulle knappast tro att bli fönad på altanbordet hör till en av hennes favoritsysselsättningar men där har hon & jag helt olika åsikter. Att kunna stå ute och borsta och föna en varm sommarkväll är inte dumt alls, väldigt avkopplande och det finns betydligt sämre sätt att tillbringa en fredagskväll 🙂

Och anledning till kvällens spa är utställningen i Vänersborg på söndag, en utställning vi nu äntligen har bestämt oss för att åka på efter en hel del velande fram och tillbaka. Egentligen finns varken tid eller ork men samtidigt så det ju kul att träffa alla runt ringen igen och det ger ju också energi så summa summarum, vi syns vid eurasier-ringen på söndag 🙂

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »