Ny info om Euraiserhelgen 2016

Med lite mer än tre månader kvar till årets händelse, ja jag talar ju såklart om årets eurasierhelg, så har planeringen börjat så smått och några aktiviteter är nu klara och varför då inte dela med sig av dem till er? 🙂

Som vanligt är ju lördagen dagen då det mesta sker och hittills har jag fått klartecken från Marie-Louise Granholm, canineopat på UPH,  som kommer erbjuda er rådgivning,  en koll av er hunds muskelstatus och eventuell behandling för 200 kr, dock vill jag ha en anmälning innan på detta då Marie-Louise behöver veta på ett ungefär hur många som vill ha en kontroll. Anmäl intresse här genom en kommentar eller under inlägget på facebook. Så ta tillfället i akt att kolla upp din hund, av erfarenhet vet jag att det kan finnas saker som man som hundägare inte upptäckt!

017

Ytterligare en repris kommer Anna Frisk att erbjuda, kontakt- och ringträning anpassat för just euraiser samt rallylydnad under lördagen. Ett mycket uppskattat inslag förra året av alla och jag tror inte jag överdriver när jag säger att många fick sig en aha-upplevelse! 🙂

100

Och som tidigare år så kommer vi att ha en agilitybana av enklare modell uppsatt under hela dagen och såklart kommer lördagens aktiveter avslutas med den berömda utställningen Överlidahunden med både en valp- och vuxenklass 🙂

BIS Överlidahunden 2015, Coryana´s Linux241

Sådär, nu har ni fått den information som jag har än så länge! Har dock någon mer idé men än så länge håller jag dem för mig själv 😉

Tyvärr så är alla stugor fullbokade men det finns fortfarande plats för både husvagn samt husbil om det är så att ni har tillgång till en sådan 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Ser fram emot helgen 😀
    Vi skriver upp oss för rådgivning av Maria-Louise.
    Kram