En liten egenhet..

Ja dra på trissorna, här kommer ett inlägg till! Och det endast en timme efter det förra, ”halleluja moment” 😉 😀

Och anledning till detta är en en liten rolig egenhet Zelda har lagt sig till med det sista och som jag tänkte dela med mig av till er :). Saken är den att efter hon fick EPI så dricker hon betydligt mer och är det inkomster så blir det utgifter så att säga. Ja med andra ord, mer vatten leder ofelbart till mer pinkande och även om det verkar som om hon har en blåsa à la en elefant så tycker jag att det är viktigt att hon kissar innan vi lägger oss för natten. Detta har hon lärt sig och vet mycket väl vad jag menar när jag säger; gå och kissa men den senaste tiden  har hon börjat med att försöka luras, ja vem vill egentligen kissa på kommando? ;).  Jag säger dock de magiska orden och hon strosar iväg med ett öga bakåt åt mig, jag säger till igen och hon går då bakom syrenhäcken och är borta ca 20 sekunder, en lagom kisspaus,  och kommer sedan i full fart tillbaka och försöker ge sken av hon har kissat.. eller inte. Jag smög efter häromkvällen och inte kissade hon, nej då, hon stod bara och väntade ut tiden bakom syrenhäcken, ja som sagt ca 20 sekunder och kom sedan nöjt tillbaka ;). Vilken lurifax va? :D. Men man kan inte annat än att skratta, tänk så klipska de är ändå 🙂 ❤

006

Kategorier:Uncategorized