Veckan som gått..

Jaha, nu har jag inte gjort några inlägg här på flera dagar igen, ett fenomen som tyvärr blir allt vanligare men ta det inte personligt! ;).  Det har inte alls med er att göra utan snarare det faktum att tiden och orken fortfarande inte riktigt räcker till. Så istället får ni nöja er med det lilla ett tag till som detta inlägg till exempel som inte direkt är så upphetsande utan handlar bland annat om en försvunnen hund. Visst låter det lite dramatiskt men så illa var det inte utan saken var den att Tindra var helt försvunnen en kväll här i veckan. Jag ropade ett flertal gånger med ingen Tindra syntes till? Tog mig några rundor runt huset men hon lös fortfarande med sin frånvaro? Vid det laget började jag faktiskt bli lite orolig och trodde att hon kanske lyckats ta sig ur inhägnaden, något hon gjort förr men inte sedan vi täppte till hålen. Så var fanns tjejen i fråga, letade fortgick högt och lågt men till sist hörde jag ett litet litet krafsande från hundgården och när jag tittade efter lite mer noggrant så vad fick jag då se? Jo detta 😉 🙂

007

Tindra tok hade byggt sig en liten enrummare under hundkojan och jobbat på riktigt bra i det dolda och det troligtvis länge med tanke på storleken! ;).  Så där låg hon och mös helt oberörd av att hennes matte ropat och letat som en tok ett bra tag, ja vem vill inte ha lite ”privacy” emellanåt? 😉

Men förutom den ”försvunna hunden” så har veckan bara rullat på, både för mig och tjejerna. För min del mest jobb varvat med hemmabestyr och för tjejerna promenader och både mys…

011

..och lek av det lite ovanligare slaget i trädgården 😉

-Skojar du med mig nu Zelda? Menar du verkligen att du vill leka? Och det med mig? Hm, vågar man sig på det tro?

016

-JA! Men dock med ett litet inslag av skräckblandad förtjusning 😉

019

Nu blir det en härligt lugn fredagskväll här för imorgon väntar roliga saker! Då ger vi oss av till Freja med familj på en heldag, ja när grabbarna är och handlar lördagsgodis i Tyskland 😉 så får vi tjejer inte vara sämre! Ingen handling för oss men väl en härlig utflykt, ett betydligt bättre alternativ i mitt tycke 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

3 svar »

  1. Oj vilken lurefax. Jag råkade stänga in Doris i källaren i söndags; jag hade lagt tillbaka alla utställnings grejer i källaren och så stängde jag och låste. Och efter ca 20 min undrade jag vart Doris var. Hm, och varför hon inte sa något förvånar mig mycket. Och det är inte första gången jag låser in någon av hundarna där.

    Hälsa Malin med familj i morgon ❤

    Kram

  2. Haha, precis samma gjorde jag med både Tindra och Jill och de sa inte ett ljud heller men överlyckliga när jag väl kom på det 😂