Om exakt 3 månader..

Jag har fortfarande lite svårt att föreställa mig att den 21 september, ja om exakt 3 månader, är vi på väg på vårt livs resa tillsammans med goda vänner sedan många år tillbaka. En resa som börjar med 7 dagar på safari i Sydafrika..

201510101305329401171267_sbig

Fyllda av massor av intryck och upplevelser och säkerligen en fullständigt utmattad kamera 😉 åker vi därefter vidare till Mauritius i 6 dagar för sol och bad i kristallklara vatten..

 

MAURITIUS BEACH

Som sagt, svårt att ta in att detta faktiskt ska bli av och det såpass snart! Och på lördag ska vi ha en liten planeringsträff inför vårat stora äventyr för det är precis som det sägs, halva nöjet med att resa är all planering innan 🙂

Men såklart får ju denna resa göras utan våra tjejer men de lämnas i de allra bästa händer då dotter med svärson har erbjudit sig att bo här med dem under tiden vi är borta, kan väl knappast bli så mycket bättre för våra pälsklingar skulle jag tro och även för deras matte också för den delen, ”hönsmatte” som man är 😉 🙂

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized