Kommer ni ihåg den gamla ekstocken?

Nu är det ju ett tag sedan den dök upp här på bloggen, rättare sagt så var det i början på april som detta projekt tog sin början då jag hittade en gammal ekstock bakom ladugården. Den såg inte mycket ut för världen då kanske…

DSC_1805 (2)

Men i min fantasi så skulle den göra sig alldeles utmärkt på gårdsplanen och efter lite olja och text så började min idé arta sig 🙂

DSC_2186 (2)

Och idag efter en liten inköpsrunda så blev den färdigställd och jag måste säga att den blev nästan bättre än väntat! 😀

DSC_2190 (2)

Så med denna mitt på gårdsplanen råder det väl ingen tvekan längre om vad vår lilla gård heter? 🙂

Och på tal om inköpsrunda, den gick ju såklart till Gekås i Ullared, var annars när man bor nästan granne och där gjorde jag ett riktigt fynd! Jag har länge sneglat på fritidsbyxor hos  till exempel Fritidsfabriken men tyckt att de var en aningen för dyra och alltid krångligt när man inte kan prova. Så förstå glädjen när jag av en ren slump sprang på sådan byxor på Gekås av alla ställen och då till den mycket rimliga kostnaden av 199 kr, me like 😉 😀

DSC_2188 (2).jpg

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Uppenbart, nosen till höger , blomkrukan på nacken…..svansen har hon tyvärr tappat,