Uppdaterat om eurasierhelgen 2016

Med drygt 2 månader kvar till årets eurasierhelg så passar det väl alldeles utmärkt med en uppdatering eller? Fredag den 16 september är ankomstdag så där ligger inte mer planerat än en gemensam promenad samt lite mingel framåt kvällskanten i tältet 🙂

Lördag

  • Och här är en påminnelse är på sin plats och det gäller er möjlighet att få er hunds muskelstatus kollad av canineopat Marie-Louise. Missa inte denna möjlighet att för 200 kr få er hund ordentligt genomgången från nos till klo ;). Jag vet av erfarenhet att det kan finnas skavanker hos ens hund som man inte har märkt av. Behöver absolut inte vara nåt allvarligt men kan i förlängningen leda till bekymmer så se detta som en slags friskvård och ett ypperligt tillfälle ”att mota Olle i grind” :). Bara boka in er hos Marie-Louise här genom en kommentar på bloggen, under inlägget på facebook eller genom ett sms till 070-347 48 22.
  • Och även detta år kommer Anna Frisk att hålla i social/ringträning, rallylydnad samt nytt för i år; ett smakprov på klicker. Detta var mycket populärt förra året, ja inte konstigt alls egentligen då Anna som eurasierägare vet precis hur man ska tackla sin hund i dessa övningar
  • Under dagen kommer det finnas en agility-bana modell enklare uppsatt för alla att testa 🙂
  • Framåt eftermiddagen är det dags för Överlidahunden, vår alldeles egna skojutställning som kommer att bestå av en valpklass (upp till 1 år) samt en vuxenklass (1 år och uppåt). Detta är helt och hållet på skoj, inget kläm, känn eller kritik utan vi ska bara ha kul tillsammans med hundarna. Men ett litet uns av allvar är det allt, det ska bli mycket spännande att se vem som blir BIS-valp & BIS i årets upplaga av Överlidahunden och därmed ror hem de fina rosetterna? 😉 🙂
  • Kvällen är enligt tradition vikt till gemensam grillkväll vid långbord och jag hoppas verkligen att vi även denna gång har samma tur med vädergudarna 🙂
  • Jag håller även på att jobba med ytterligare ett inslag men så länge som jag inte fått klartecken så väljer jag att vänta med att avslöja detta 🙂

Som ni vet så är alla stugor redan bokade sedan länge men det finns fortfarande gott om husvang/husbils-platser men har ni inte tillgång till en sådan så kan ni mer än gärna delta över dagen, bara säg till 🙂

Och till er som bokat stuga eller husvagn/husbils-plats, jag kommer inom en snar framtid att höra av mig till er via pm eller mejl om betalningsinformation för dessa 🙂

2016-07-07 21.57.01-4

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till mig på 070-347 48 22!

Varmt välkomna!

Kategorier:Uncategorized