Semester!

Vilket härligt ord va? :D. Det är en underbar känsla att veta att ingen klocka ringer på två veckor, ja allt hade varit toppen om det inte hade varit så att jag vaggar fram som en anka ;). Saken är den att jag i två dagar nu har fått en rejäl känning av min gamla foglossning, eller uråldriga egentligen då sonen är 20 år idag ;). Jag har rent ut sagt skitont och kan inte böja mig något överhuvudtaget, ja bara att ta på sig ett par skor är en rejäl utmaning och så här hade jag definitivt inte tänkt mig att semestern skulle starta! Jag är inte till någon som helst nytta så när Hasse idag startade med hundgården så fick jag i stort sett bara titta på och hålla i en bräda eller så ;). Här kommer lite ”före-bilder” på projekt hundgård..

DSC_2258 (2).jpg

Och en efter Hasses slit..

DSC_2260 (2)

Ja som ni ser så är alla spår av hundgården i stort sett borta, nu ska gräsmattan skrapas bort och ersättas med grus innan sektionerna kommer upp igen och det återigen blir en användbar hundgård 🙂

Igår så var jag och tjejerna en sväng i fårhagen i Hult igen, alltid lika populärt och denna gång extra uppskattat av mig som nu inte kan gå som vanligt. Men att vagga fram i maklig takt funkar medan tjejerna gör av med lite energi 🙂

2016-07-15 21.08.28-2

2016-07-15 21.11.40-2

Och trevligt sällskap fick vi av Doris med husse och matte..

2016-07-15 21.10.57

Kvällen tillbringades på den årliga grannfesten vid Kroksjöns strand, ett som vanligt mycket trevligt arrangemang..

DSC_2253 (2)

Som tur var hade vi detta året ett tält som skydd för det regn som föll ett bra tag men framåt kvällskanten förbättrades läget betydligt och vi fick njuta av lite sol också 🙂

DSC_2254 (2)

Och när vi nöjda efter en toppenkväll gav oss hemåt i skymningen så kastade månen vackert sin glans i Kroksjöns yta 🙂

DSC_2257 (2)

Imorgon är det måndag och arbetet här med hundgård och hundhus fortskrider och då hoppas jag verkligen att jag slutat vagga och kan vara till lite med nytta 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized