Den upphöjda har talat..

Och om det nu mot all förmodan är någon av er därute som inte vet vem rubriken syftar på så handlar det om Zelda, ursäkta, sessan menar jag såklart 😉 och hon vill nu gärna vill ha ett ord med på bloggen igen så håll till godo 😉

Tjenare alla därute, sessan här! Japp, jag har trimmat min flock väl, både två- och fyrbenta, till att tilltala mig med mitt rätta namn, ja jag menar att det kan väl alla se att jag har drag från en adlig släkt eller?

dsc_0060

Ja vem ser inte likheten här med Cleopatra till exempel? Samma vackra eyeliners kring ögonen, japp fint ska det va ;). Sedan var hon kanske inte direkt adlig men upphöjd, det var hon och det har jag tagit fasta på 😉 . Man ska ju veta sin vikt i guld, eller rättare sagt man ska lära sin flock detta och då kan man leva det goda livet, tro mig, det funkar 😉

Och är man ”den upphöjda” så har man med all rätt vissa fördelar som till exempel första tjing på ”godis-stubben” 🙂

dsc_0042

Den innehåller smaskens den men det är inte alltid så lätt att komma åt, ibland måste man vända andra sidan till så att säga 😉

dsc_0041

Kanske inte min bästa vinkel rent fotomässigt och inte direkt en önskedröm precis för en sessa att visa upp bakdelen i det offentliga rummet, nej hur tänkte matte där egentligen? Nej, där får hon allt göra om och göra rätt, som här till exempel 🙂

54284_4739328318256_591032361_o

Ett av mina absoluta favoritfoton om jag får säga det själv! Eyelinern snyggt på plats, pälsen riklig och välborstad samt en placering som knappast kan vara mer talande, ”sessan Zelda den upphöjda” 😉 😀

Kategorier:Uncategorized