Vilken miss!!

Ja hur disträ och glömsk får man bli egentligen? Och ingen av er som var med på vår eurasierhelg har påmint mig heller för den delen, ja det är kanske inte bara jag som har ”huvudet under armen” emellanåt? 😉 . Jag har ju helt missat att slutföra inlägget om eurasierhelgen, fixade Överlidahunden BIS-valp men tappade helt bort Överlidahunden BIS, ja jag får helt enkelt skylla på resfeber och tacka Hasse som var klarsynt nog att se detta och påminna mig 😉 Så med en viss fördröjning samt en ursäkt kommer här Överlidahunden BIS 2016 😀

Deltagarna var som ni ser många och även snygga som attan 🙂

picmonkey-collage6

picmonkey-collage7

picmonkey-collage8

picmonkey-collage9

Och jag måste bara här lägga till en lite rolig betraktelse som jag upptäckte när jag redigerade alla foton, jisses så många sandalprydda fötter man ser ;). Ett talande exempel på hur härlig stämning hela helgen präglades av, riktigt ”laid back” 🙂

picmonkey-collage10

picmonkey-collage11

picmonkey-collage12

picmonkey-collage13

2016-09-16-23-45-15

Domarna hade inget enkelt jobb att välja ut en vinnare av alla 33 fina eurasier men enades till slut för:

Vestskogens Chilla 😀

2016-09-17-00-18-29

En värdig vinnare och den första tiken som tar hem Överlidahunden BIS! Stort grattis Chilla, husse & matte till vinsten 😀

Puh…och nu kan jag andas ut i och med att detta inlägg äntligen blivit skrivet, alla nöjda och glada hoppas jag 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized