Framsteg på flera håll..

Ja och det gäller både mig, hundgården och Jill, härligt :). Som sagt, idag mår jag i stort sett bra igen, inget mer vaggande och jag kan äntligen vara till lite nytta när det gäller våra projekt här hemma som t.e.x att skyffla grus i nya hundgården. Ett mycket tacksamt jobb när man här i eftermiddags såg resultatet av allas idoga arbete 🙂

PicMonkey Collage

Så imorgon ska förhoppningsvis hundgårds-sektionerna upp igen samt innehåll, ja några ligg-plattformar måste ju dit, allt enligt Jordbruksverket riktlinjer ;).

En varm härlig dag har vi haft här, så varm att tjejernas promenad var tvungen att läggas på sen kvällstid men solen lös dock fortfarande vackert mellan trädkronorna 🙂

DSC_2272 (2)

Och även om det hade svalnat av betydligt när vi tog kvällsprommisen så var den nog en aningens för varm ändå för när vi kom hem så gick inte tjejerna ut och la sig i skuggan, nej då, de valde att ligga på rad på köksgolvet istället 😉

DSC_2269 (2)

Och på tal om tjejerna, nu har vi sent om sider fått ett löp eller rättare sagt två då både Zelda & Jill nu har startat dagarna efter varandra. Och om man då räknar framåt 6 månader så hamnar vi i mitten av januari och då ta mig tusan ska Jill paras ;). Nu är ju detta högst osäkra uppgifter, mycket ska ju klaffa som ni alla vet. Men OM allt går enligt regelboken, och det kan man ju hoppas på för omväxlingens skull 😉 , så KAN vi få små ulltussar här i början på april 2017 mellan dessa två snyggingarna 🙂 ❤

PicMonkey Collage1

Och innan jag tackar för mig så bara måste jag visa er den underbara kvällshimlen vid hade här igår!!

DSC_2264 (2).jpg

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized