Gissa pälsen?

Nu är det återigen dags för fällning för en av våra tjejer och resultatet av senaste borstningen ser ni här!

DSC_2051 (2)

Och jag blir lika förundrad varje gång över hur det färgmässigt kan skilja så mellan urborstad päls och den päls som fortfarande sitter kvar. Jag menar, lite svårt att tro att denna pälshög kommer från Tindra eller? 😉

2016-07-24 02.49.03

Det syns minsann inte mycket grått på denna tjej här men bevisligen finns det och när tänker jag tillbaka så fanns det betydligt mer av den varan när hon var liten ❤

lila sessa.jpg-for-web-normal

Ja jisses vilken liten söt plutt hon var här, skulle gissa på 7 veckor kanske, betydligt mörkare men precis lika fin nu som då ❤

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Tack, det får du gärna göra 🙂 Jag har en finsk lapphund som har väldigt mycket päls precis som dina eurasier och jag har svårt för att hitta nått som funkar på honom. Han kommer snart fälla sin sommarpäls.