Attans så kul!

Då var första kurstillfället för mig och Tindra i rallylydnad för nybörjare avklarad och attans så kul det var!!

Untitled

Och jag måste säga att mina farhågor som tur var inte slog in, Tindra hade det jobbigt och då speciellt i början då hon var riktigt ”stissig” men efter ett tag lugnade hon ner sig och la sitt fokus betydligt mer på mig :). Visst har vi mycket att jobba på och grankottarna i hennes öron var emellanåt modell extra large 😉 men samtidigt så glänste hon även i vissa moment som till exempel vid följsamheten, där är det minsann inga problem till skillnad från vid kommandot ”ligg” där hon tittade på mig och såg ut som ett levande frågetecken ;). Det var till och med så att kursledaren frågade om hon verkligen kan ligga på kommando och mitt svar var med en suck – Jajamän men det passar inte damen att lyssna precis nu trots att jag har hela näven full med köttbullar, hon är ju inte en eurasier för inte ;). Däremot när hon väl gav med sig och la sig på kommando så rörde hon inte en fena när jag rundade henne x antal gånger, så otroligt otippat men inte desto mindre kul!! :). Så just dessa framgångar tar jag till mig och njuter av ikväll och samtidigt jobbar vi vidare med de mindre framgångsrika som till exempel ”ligg” och ”stående från sittande”, vi har ju ändå en hel vecka på oss att få ut grankottarna ur hennes öron även om de verkar sitta hårt, korkskruv kanske? 😉 :D. Och under alla övningar så övervakades vi av assisterande tränare Nova, ja jisses man undrar ju om hon inte suckade över oss emellanåt, rallylydnadsmästare som hon är 😉 🙂

DSC_2153 (2)

Nu stensover Tindra här vid mina fötter efter kvällens bravader och lär göra så länge skulle jag tro och lika bra det för imorgon väntar en ledig dag och det innebär ju nu när man är en ”kursare” att man måste öva inför nästa träff, ja jag behöver lite press på mig för att ta mig i kragen och träna för inte vill man vara sämst i gänget nästa gång inte 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized