Långpromenad & träning

Ni som läste noggrant här på gårdagens inlägg kommer kanske ihåg att idag var det en ledig dag för mig och den har vi fyllt med en härlig långpromenad, ja jag Kim och tjejerna gav oss iväg på en rejäl långpromenad i det härliga sommarvädret..

DSC_2157 (2)

Och det var inte bara vi som tyckte att solen värmde skönt där på grusvägen..

Untitled1

Nu har jag inte ormar på min favoritlista precis men en liten kopparsnoksbebis känns inte direkt så hotande utan den var snarare riktigt vacker där den låg och solade mitt på vägen :). Som sagt, en sommardag har vi haft och vad kan vara mer svensk sommar än detta? Kossor på grönbete bakom en stengärdesgård, en riktig klassiker om ni frågar mig 😉

001

Men…visst är det fortfarande sommar dock finns annat som visar på att andra årstider stundar..

Untitled

Men det grottar vi inte ner oss i nu utan njuter av den sommaren som vi har kvar och det kan man göra på olika sätt, ja som till exempel att träna rallylydnad i kvällssolen är inte dumt alls ;). Och träna fick alla tre tjejerna göra och först ut var Tindra som redan gör  framsteg men framförallt verkar hon tycka att detta är jättekul! Jill fick sig också en omgång, var riktigt duktig för att vara första gången och precis då kom sonen ut så vi fick detta dokumenterat på bild också ;). Följsamheten var helt klart bäst..

received_1648495932131018 (2)

..tätt följt av ”sitt gå runt” 🙂

received_1648495865464358 (2)

Kan kanske bli en rallylydnadshund av henne också och likaså av Zelda som även hon fick egentid i form av träning med matte. Dock är hon den helt klart mest godisfixerade av dem alla, en fördel ibland men samtidigt kan det också bli för bra märkte jag 😉

Nu måste jag säga att jag är nöjd med dagen, tjejerna har verkligen fått sitt både fysiskt och psykiskt och sussar nu gott utspridda både på köksgolv och gräsmatta 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized