Safarishopping & svärmorsbesök!

Med endast 25 dagar kvar till flyget som går till Sydafrika följt av Mauritius så var det igår dags för ”Safarishopping”, ja inte kan man ha vilka kläder som helst tydligen på ett safari. Inga vita för de kan locka till sig Tse-tse flugor, för grälla färger kan skrämma bort de vilda djuren och absolut inte kamouflage-färgade för då kan man tas för en soldat. Ja det begränsar ju urvalet en hel del som ni säkert förstår och inte lär vi se direkt moderiktiga ut på savannen men vi kommer som synes att definitivt följa klädkoden iallafall 😉 😀

DSC_2166 (2)

Inga uppiggande färger precis och inte blir det bättre när man tydligen också måste ha en solhatt och skratta inte nu…. 😉

DSC_2167 (2)

Jag kan ju lugnt medge att detta inte känns som jag, tror aldrig jag ägt en hatt i hela mitt liv men någon gång ska väl vara den första? Man får väl trösta sig med att den är funktionell när den inte direkt kan kallas snygg ;). Och tanken på att man kan ösa på med färg igen när vi väl landat på Mauritius är också en liten tröst i all färglöshet ;).

Idag har vi pustat och stånkat i värmen och ja, jag vet att man inte ska klaga MEN närmare 30 grader är väl varmt att jobba i och inte har det varit bättre för tjejerna precis. De har sökt skugga hela dagen och inte gjort många knop..

012

030

026

Och lagom till att det svalnade av här framåt kvällningen så kom en favorit hos tjejerna på besök, bästa svärmor Ulla som alltid har med sig något mumsigt till dem och har alltid en hand över för lite gos 🙂

DSC_2173 (2)

Imorgon ska det köras flyttlass för sonen som ska bli Grebbestadsbo och läsa marinbiologi kommande året, blir säkert spännande för honom och tomt här hemma för oss men han lär säkert komma hem lite då och då på helgerna skulle jag tro 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Grebbestad! Vad kul 😊 Jonas föräldrar bor i Heestrand, så i Grebbestad har vi varit mkt. Hoppas han kommer att trivas 😊
    PS. Tyckte du var mkt söt i hatten 😊 Ds.