På fredag smäller det & vi har ett rekord!!

Det är faktiskt lite svårt att förstå att det nu bara är några dagar kvar till eurasierhelgen :D. Detta har man återigen väntat och längtat efter såå himla länge och nu är den här eller rättare sagt,  på fredag är den här :).  Så varmt välkomna alla ni 40 anmälda eurasier med ägare!! Ja jisses, jag tror minsann vi har ett rekord, så himla kul att ni alla kommer från när & fjärran för att vara med 😀

Ikväll har jag pysslat med det sista finliret här med bland annat nummerlapparna inför skojutställningen och då kom jag på att påminna er om att ta med nåt att fästa dem med, typ en säkerhetsnål. Jag har några nummerlappshållare att låna ut och även några säkerhetsnålar men inte tillräckligt till alla så ta gärna med er en sådan :). Något annat som också är bra att ta med sig är varma kläder, nu lär vi inte behöva dem under dagarna för det lovas faktiskt en hel del sol 😀 men kvällarna blir ändå kalla så en varm jacka är mitt tips. Kan om inte annat vara skönt att ha på den gemensamma grillkvällen på lördagen då vi sitter ute i ett partytält som trots väggar och tak ändå kan bli ganska kylig..

Annat som är bra att ha med sig är campingstol till kvällarnas samvaro i partytältet, vi har några extra men långt ifrån så många som behövs med tanke på antalet anmälda hundar ;). Och såklart behöver ni ta med er vad ni vill äta, både under helgen samt under grillkvällen och på tal om mat så ligger närmaste affär i Mjöbäck ca 1,5 mil ifrån men det finns också en liten servicebutik i Överlida men jag är dåligt insatt i deras utbud. Men som sagt, Mjöbäck har en riktigt bra ICA-affär och även en pizzeria om någon är sugen på det. Tänk även på att ta med er lite kontanter, speciellt för dem som har bokat in sin/sina hundar på massage hos Marie-Louise. Men det kan även vara bra att ha då Kicki kommer att ha försäljning av hundtillbehör dock tar hon även swish 🙂

På fredag beräknar vi att vara på plats på campingen från ca 12,00, vi har ju lite att pyssla med innan ni kommer, tro det eller ej? ;). Så efter det är ni välkomna att komma när ni vill antingen ni har bokat en stuga eller husbil/husvagnsplats, vi är redo! Och som sagt, ni behöver INTE checka in i receptionen utan det räcker gott med en incheckning hos oss istället, ungefär vid den röda tassen 🙂

overlida-karta-15-1024x724

Ni följer alltså de röda pilarna så kommer ni rätt och den röda tassen visar var vi kommer att hålla till under helgen, pedagogiskt värre va?😉 Stuga A och B är 4-bäddarna och stuga 1 – 9 är 2-bäddarna och de gröna rutorna bredvid den röda tassen är husvagn/husbilsplatser som är reserverade för oss. Ni hittar oss där i en blå och vit husvagn, en Polar, med ett grönt nät framför innehållande våra tjejer så ni kan inte missa oss😉😀. Men här har ni för säkerhets skull mitt mobilnummer om ni skulle behöva det av någon anledning: 070-347 48 22!

Så vi hoppas nu att ni är laddade till tänderna för promenad, agilitybana, klicker, ring- och socialträning, massage, skojutställning men framförallt, en riktigt härlig hundhelg med go gemenskap, skratt och nya bekantskaper 😀

Vi syns på fredag 😀

Kategorier:Uncategorized