Snurrigt värre!

Ja så kan man sammanfatta gårdagens rallyträning i ett ord eller snarare två i detta fallet ;). Men det berodde inte alls på våran duktiga och därtill mycket tålmodiga tränare Sandra, nej då, hon förklarade och visade alldeles utmärkt…

dsc_2217-2

..men när åhörarna, läs Jeanette, har svårt att ta in all information på en gång och sedan lyckas minnas den också, så måste det ju fresta på om man säger så ;).

Igår så introducerades en hel del nya skyltar och var jag inte snurrig innan så blev jag det vill jag lova i alla ”snurrmoment” som till exempel här i ”Enkel slalom” som dock var det minst yra momentet..

dsc_2216-2

Betydligt värre blev det med ”Spiral höger”

Bildresultat för rallylydnad spiral

..och för att inte tala om ”360 grader höger”..

Bildresultat för rallylydnad spiral

..ja vid det laget såg nog de flesta av oss misstänkt runda ut under fötterna 😉 :D.  Ja det är väl en himla tur att en nybörjarkurs i rally inte direkt lockar några åskådarskaror precis för inte kan vi se speciellt ambitiösa ut där vi tar snedsteg om vartannat 😀

Men trots att jag kände mig misstänkt lik en yr höna mellan varven så skötte sig Jill toppenbra!! Inga tecken på någon yrsel där inte, hon var taggad och fokuserad till tusen i stort sett hela tiden,  ja någon fördel ska de väl ha av att vara fyrbenta eller? 😉

Men nästa gång så får allt Tindra åka med igen, hon är redan haltfri och klon ser finfin ut så nu har hon inga svepskäl längre 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized