Hundkojan i hundhuset!

Och nu kanske ni undrar varför i hela friden vi ska ha en hundkoja i hundhuset? Jo förstår ni, saken är den att i hundhuset finns ingen värme och får vi en riktigt kall vinter så måste ju tjejerna ha det varmt och gott och just av det skälet så har husse här med hjälp av bland annat ett överblivet fönster gjort en rejäl och isolerad hundkoja för riktigt kalla vinterdagar..

dsc_2212-3

Tanken är den att vid rejäl kyla så får de endast tillgång till kojan och den lär ju räcka tror jag, gott om sovplats för tre samt ljust och framförallt lagom varmt :). Men nu är den, som ni kanske ser, inte riktigt färdig än.  Det ska in en dörr, ett element upp på väggen samt en gosig fäll på golvet men det får komma framöver, än är ju inte vintern här ;). Och tjejerna har godkänt den och även slussen som de måste ta sig igenom för att komma in. Men att ligga där nu, nej knappast, då föredrar de helt klart skinnsoffan än så länge 🙂

dsc_2209-2

Igår kväll var det dags för rallyträning  igen och det med Jill denna gång men mer om detta i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized