”Jillsäkrat” trädgården!

Ibland är det en himla tur för Jill att hon är så söt, ja precis lika söt som ett..

dsc_2205-2

Och speciellt då när hon lär sig dumheter som leder till att hennes matte får ”Jillsäkra” hela inhägnaden 😉

dsc_2204-2

Ja nu förstår ni säkert vad det lilla busfröet lärt sig? Ja precis, hon har blivit en hejare på att kvickt som attan att lyfta nätet med nosen och ge sig ut på egna äventyr. Ingen höjdare om man säger så men finns det superspännande djur utanför nätet så är kottarna megastora i frökens öron, hjälper inte vad matte säger och detta med att eurasier inte har någon jaktlust, jo tjena… ;). Men så här kan man såklart inte ha det, jag måste ju veta var hon håller hus så det blev att med hjälp av ca 4 meter långa lister att säkra nederkanten av nätet så nu är rymmaren i säkert förvar ;).

Nu är det snart rallykursdags igen men denna gång får Jill åka med istället eftersom Tindra tok har lyckats slå upp en flis i sina nyklippta klor med lite blodvite och en lätt hälta som resultat, ja vad gör man inte för att få slippa åka på kurs? ;). Tydligen en hel del men det hjälper inte i längden, hon står på tur nästa gång 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »