En ”monsterfällning”!

Ja det finns inget annat ord än en ”monsterfällning” när man tittar på Tindra just nu! Troligtvis har hon säkert gjort detta innan men man glömmer ju så fort eller snarare förtränger kanske ;). Vår Tindra är så här fluffig och vacker när hon är i fullpäls..

009

Och här har vi samma hund idag på promenaden, tro det eller ej? 😉 😀

DSC_2202 (2)

En aningens skillnad eller vad säger ni? Fortfarande världens finaste Tindra men det är klart, lite mer päls hade ju förbättrat saken betydligt ;). Men det är bara att vänta, den kommer tillbaka i sinom tid :).

Som sagt, en rejäl promenad har vi varit ute på och det i ömsom sol och ömsom regn men varmt iallafall i luften så då gör det inget med lite svalka ;). Tjejerna hade mycket att nosa av längs vägen men vid snygga jämthundshanens hus tog det tvärstopp..

DSC_2199 (2)

Det måste ju spanas över stengärdesgården om utifall han var ute men tyvärr, ingen snygg kille idag ;). Ca 6 kilometer senare så var vi nästan hemma igen, vi gick längs den lilla grusvägen och då gick det inte att komma ifrån längre, hösten är tyvärr snart här..

DSC_2194 (2)

Gula löv på backen varslar ofelbart om att en annan årstid snart är här men än finns det hopp, september kan enligt erfarenhet också vara riktigt varm och härlig och just det håller vi tummarna för till eurasierhelgen om 13 dagar 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »