Goodie-bags & rosetter

Att få ihop 40 stycken rättvisa ”Goodie-bags” kräver sin man, eller kvinna i detta fallet men nu är jag på god väg att lyckas! Jag har innan haft hjälp av goa vännen Malin med ett gäng och idag står nu 25 stycken klara..

DSC_2196 (2)

..och resterande 15 kräver bara lite komplettering så det får väl bli ytterligare en resa till Gekås, ja jisses vilken tur att man har nära till detta shoppingställe med mycket rimliga priser på hundtillbehör :). Min tanke med dessa ”Goodie-bags” är ju att de ska innehålla leksak, godis och en nyttopryl av något slag men framförallt är det så att jag vill att alla ska få med sig något hem från denna helg, ja förutom ny kunskap då,  för det är långt ifrån alla som lyckas få med sig en sådan här  😉

DSC_2198 (2)

Det är ju som synes bara två hundar som är förunnade att få åka hem med varsin rosett men alla resterande minst lika vackra hundar får då trösta sig med sin ”Goodie-bag” istället och om sanningen ska fram så tror jag hundarna uppskattar godis och leksaker mer än en rosett eller vad tror ni? 😉

Ja det börjar att dra ihop sig rejält till vår eurasierhelg, bara 13 dagar kvar, och som vanligt längtar vi rejält tills vi får återse många goa vänner igen och minst lika mycket efter att även få träffa nya :). Inom en vecka kommer jag att lägga upp praktiskt information här om helgen så ha ett extra öga på bloggen 🙂

Och är det nu någon nu som kommer på att ni vill vara med så går det fortfarande alldeles utmärkt, antingen under lördagen eller om ni har husvagn/husbil så finns det fortfarande platser kvar för hela helgen. Bara hör av er om så är fallet, antingen här på bloggen, under inlägget på facebook eller via sms på 070-347 48 22 🙂

Varmt välkomna både gamla & nya eurasiervänner!

Kategorier:Uncategorized