Dax för veterinären!

I förmiddags eller snarare i morse om ni frågar mig som definitivt INTE är någon morgonmänniska gick bilen till Veterinärerna i Svenljunga för den årliga vaccinationen av alla tjejerna samt TSH-provtagning på Tindra. Redan 9,30 skulle vi vara där, hua mig så tidigt ;), men det är tvunget eftersom det ska gå 3 timmar mellan Tindras morgonmedicin och provtagning, allt för att resultatet ska bli så rätt som möjligt så det är bara att ”gilla läget” 😉

Besöket började med vägning och egentligen ska man ju inte tala om damers vikt 😉 men  Tindra låg på 25,2 kg vilket är alldeles lagom enligt veterinären och detsamma tyckte hon om Jill´s 21,3 kg. Flugviktaren Zelda däremot är lite tunn enligt veterinären, nähä? ;). Hon kan gärna lägga på sig ett kilo på de 18,8 som hon vägde in på men annars är hon i mycket fin form och hon fick extra beröm för sina fina tänder, speciellt med tanke på att hon sch…..faktiskt snart är 7 år 😉

Det tog allt sin lilla tid där i undersökningsrummet och det hanterar tjejerna på helt olika sätt, Tindra kan inte koppla av utan har hela tiden stenkoll på dörren 😉

DSC_2190 (2)

Jill lägger sig gärna men helst i skydd av något och varför då inte under undersökningsbordet, en perfekt utkiksplats 😉

DSC_2193 (2)

Och sessan då? Nej det finns nog inget som stressar upp henne men det är klart, ligga bredvid matte är väl aldrig fel oavsett vart man är 🙂

DSC_2192 (2)

Vaccineringen gick galant och Tindras provtagning likaså och nu blir det att invänta provsvar  i mitten på nästa vecka för att se om värdena ligger lika bra som sist 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized