Rally…vadå?

Ja ungefär så känns det ibland på vår rallylydnadskurs, Tindras fokus ligger inte alltid på mig om man säger så utan hon kollar hellre in vår duktiga kursledare Sandra och hennes minst lika duktiga Cera.. 😉

DSC_2187 (2)

Och visst, till viss del så har hon ju rätt! Man ska ju se och lära men som med allt annat, med måtta ;). Ja som ni nu säkert förstår så hade Tindra lämnat sin fokusering hemma i början på kursen i tisdags men som tur var så kom den tillbaka efter att hon fått spanat samt dammsugit gräsmattan en stund. Och precis som talesättet ”plötsligt händer det” så visade hon upp att hon minsann är en hejare på ”följsamhetsmoment” och hade faktiskt tillslut stenkoll på mig, mattes lilla nakenfis 🙂

DSC_2188 (2)

Kan man välja bara sådana moment på en tävling tro och skippa till exempel det där med ”ligg” som Tindra alltid ”glömmer” av när vi är på träning? Haha, önsketänkande jag vet men bra hade det varit, ja för oss iallafall 😉 :). Skämt åsido, vi jobbar på, roligt är det och framsteg finns det definitivt men kanske inte i den takt som matte önskar 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Hi hi… Känner igen det där med fokuseringen, Xanthos tycker att det finns ju så många tänkbara lekkamrater så varför fokusera på matte 😛
    Å den här matten tycker oxå att framstegen kunde gå fortare 😉, men det är kanske mer hållbart om det inte går för fort kan man hoppas..