Tränat tre taggade tjejer!

Idag har vi haft ett riktigt tråkväder men trots regn och dis så har vi faktiskt fått till en träning och det på bästa promenadstället, stranden i Kalv 🙂

dsc_0069

Nu tränade vi inte på själva stranden om någon nu trodde det utan på en av campingens stora gräsmattor som är inramad av en gärdesgård, ett perfekt ”koppla upp hund ställe” 😉

dsc_0027

Och lika lite som det går att träna 3 hundar samtidigt, lika lite funkar det att fota sig själv under träning så istället får ni få en rapport om detta i textform ;). Och vi börjar väl med ovanstående tjej som idag var supertaggad att träna! Vi startade med lite ringträning och då mest kommandot ”stå” samt även följsamhet inför utställningen i Växjö och jag kan definitivt inte klaga på tjejen där inte! Klockren på båda sakerna så nu kan man bara hoppas på detsamma i Växjö ;). När det sedan kommer till rallylydnaden så har vi helt klart kommit en liten bit på vägen, ”sitt” i de olika momenten sitter betydligt snabbare nu. Även det att hon ska runda mig och sätta sig på vänster sida börjar funka bättre och bättre. Så överlag fortsatta framsteg med goa träningsvilliga tjejen som såklart fick fri lek som belöning efteråt ❤

dsc_0073

Nästa tjej på tur var Tindra och detta foto säger väl en hel del tycker jag 😉 😀

dsc_0025

Inte så taggad i början om man säger så men efter en liten tur till damernas så var det minsann ett annat ljud i skällan ;). Jag körde samma träningsupplägg med henne som med Jill och inte blev jag besviken här heller! Tindras kontakt med mig är fantastisk, hon har hela tiden full koll på vad jag gör och vart jag är på väg, bådar gott detta 😀

Zelda fick snällt vänta till sist och hon hoppade nästan ”jämntassa” 😉 när det väl var hennes tur. Hon var på gränsen till övertaggad men lugnade ner sig efter en liten stund och genomförde även hon en bra träning. Fokus här låg på kommandot ”stå” eftersom damen i fråga har börjat sätta sig i tid och otid efter att vi börjat med rallylydnad, inte en så himla bra grej att göra i utställningsringen precis ;). Men träningen verkar mot slutet av ha gjort susen, stod faktisk på alla fyra hela tiden, precis som här 🙂

dsc_0046

Som sagt, belöningen för en väl genomförd träning för tjejerna blev fri lek och vi avslutade det hela med ett gruppfoto, ja jag måste erkänna att jag minsann har svårt att låta bli att försöka arrangera ett foto på tjejerna med denna härliga höstinramning 🙂

dsc_0061

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized