Tindra, en fantastisk reklampelare!

Idag har Tindra verkligen gjort mig superstolt och samtidigt förvånat ett gäng blivande canineopater! Saken är den att tjejen idag har jobbat som ”provpatient” på mitt jobb UPH, en skola som bland annat utbildar canineopater eller hundmassörer med ett enklare ord. Dessa har precis börjat utbildningen och får därför inte massera än men däremot titta på när deras lärare Marie-Louise gjorde det och känna lite och bara se hur underbara Tindra hanterar detta att ligga på ett bord med en massa främmande människor hängandes över henne samtidigt som de känner, som sagt, en superstolt matte!! ❤

dsc_2548-2

Ja där satte hon flera förutfattade meningar från några elever på skam, hon uppträdde ju inte alls reserverat eller nervöst! Nej där ser man med all önskvärd tydlighet att man inte ska tro allt man läser utan istället träffa en eurasier IRL för att få en rättvis bild av vår underbara ras 🙂

Och visst är hon en cool tjej när det gäller det mesta här i världen, som till exempel vid kloklippning, något som jag roade mig med här ikväll och hon tar även detta som synes med ro 😉

dsc_2551-2

Men jag vill inte riskera att trampa någon, läs sessan ;),  på tassarna här, det finns ju faktiskt ytterligare en i flocken som nästan är lika avslappnad vid kloklippning..

dsc_2552-2

Och i ärlighetens namn så får jag väl också berömma Jill som även hon är en duktig tjej när det kommer till detta, dock klipper jag hennes klor ungefär i samma stil som när man kratsar hästhovar så ett foto på det är ganska så uteslutet 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized