Hundhus-styling!

Ja nu börjar det minsann bli riktigt mysigt i tjejernas hundhus och det tack vare dagens shoppingtur till Gekås i Ullared, som för övrigt är ett mecka för oss hundnördar!

dsc_2565-2

dsc_2563-2

dsc_2562-2

De har allt och lite till som man kan behöva, ja även sånt som kanske inte direkt är ”hundnödvändigt” men gulligt som attan är det iallafall.. 🙂

dsc_2561-2

Ja hade man haft hundar av en mindre modell så är det inte alls omöjligt att just en sådan hundsäng hade råkat ramla ner i kundvagnen ;). Men nu blev det inte så utan det var hundbäddar, vattenskål, underlägg och tuggben som hamnade där, grejor som var tänkt till hundhuset men en extra sak blev det, kunde faktiskt inte motstå denna snygga träningsväska till det rimliga priset av 119 kr 🙂

dsc_2567-2

Den kommer bli ett perfekt sällskap till rallylydnadsträningarna men jag tror faktiskt att den även kan vara till god nytta på utställningar också med tanke på rymligheten och alla fack 🙂

Som ni nu kanske förstår så blev det en lyckad shoppingrunda, jag fick tag i allt jag behövde och laddad till tänderna kom jag hem och gav mig på stylingen av hundhuset. Nu är det troligtvis en smärre överdrift att kalla detta styling eftersom det fortfarande fattas färg på väggarna men jag tycker ändå att det redan nu blivit riktigt mysigt 🙂

dsc_2571-2

dsc_2572-2

Färgen som fattas på väggarna får dock vänta tills våren, inte direkt lämplig tid att måla nu med tanke på det fuktiga vädret men den som väntar på nåt gott… 😉

Vid tretiden var jag klar med hundhuset och då väntade tre ivriga tjejer på att nåt kul skulle hända. Och vad gör man då för att glädja dem? Jo man packar in dem i bilen för en tur till stranden i Kalv, lika uppskattat som vanligt men mer om detta i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »