Stilige Zeb på besök!

I fredags fick vi trevligt besök, Tina & Zeb kom för att övernatta hos oss inför deras besök hos Marie-Louise på UPH igår och tjejerna var inte direkt ledsna över att ha en sådan här snygging gåendes i trädgården 😉

2016-10-21-15-42-14-1

Vid elva igår så var vi hos Marie-Louise och efter att hon hade behandlat Tina så var det Zebs tur och han skötte sig alldeles utmärkt, gentleman som han är, och inget snack om att han tyckte detta var otroligt skönt! Helt avslappnad vid de olika behandlingarna, som här bindvävsmassagen..

DSC_2575 (2).jpg

..och likaså här vid laserbehandlingen 🙂

dsc_2578-2

Det var en betydligt piggare Zeb som gick ut från behandlingarna och som Marie-Louise sa, det finns många äldre hundar som verkligen skulle må bra av detta för vilken äldre kropp, antingen hos människa eller hund, har inte sina små skavanker och behöver lite extra omtanke? ❤

På eftermiddagen vinkade vi adjö till Tina & Zeb för att sedan packa på oss kläder och ge oss iväg till stranden i Kalv för en träff med Anders, Malin & Freja men mer om det i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized