Tractive, en räddare i nöden..

Som några av er vet så fyllde jag år för några veckor sedan och fick då en kanonbra present av min fina familj <3. En present som var mycket genomtänkt eftersom jag efter en incident för några år sedan då Jill var borta i nästan 6 timmar blivit mycket försiktigt med att släppa lös henne i skogen igen. Nuförtiden får tjejerna allt fortfarande vara lösa under den ”lovliga” tiden men jag håller mig till öppna ytor för detta och helst inhägnade, vill gärna ha dem inom synhåll hela tiden. Ja jag blev riktigt rädd den där gången Jill försvann och det sitter fortfarande i och just därför passade denna present helt perfekt 😀

tractive-gps-tracker-for-husdjur

En Tractive fick jag, eller snarare Jill kanske ;), och det är en liten GPS (35 gram) som man sätter i hundens halsband och med hjälp av en app i telefonen så kan man hela tiden ha stenkoll på sin hund. Ja som sagt en toppenpresent så nu behöver jag aldrig mer oroa mig för att inte kunna hitta henne om hon nu mot all förmodan skulle försvinna igen. Så när jag både hade fått laddat GPS´en samt laddat ner appen i mobilen så var det dag för testkörning och den tog sin plats på Kalvs camping, ja som sagt, stora fria ytor ska det va 😉

screenshot_20161022-165846-2

Och som ni kan se så fungerade den helt perfekt, den visade hela tiden i realtid var hon befann sig. Med andra ord så är den röda linjen Jills olika turer under promenaden och den blå pricken ska föreställa mig och med tanke på denna perfekta testkörning så kan denna lilla grej helt klart kvalificera sig till att vara en räddare i nöden för en orolig matte ;). Tusen tack än gång; Hasse, Cecilia, Mikael & Kim ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »