Det sa bara swish…

Och så var denna helgen över innan man knappt hunnit blinka! Men även om den gick fort så har den varit kanon och framförallt produktiv :). Gårdagen tillbringades i Göteborg med att tömma en lägenhet och denna dag har varit fylld med allt från flaggstång till långpromenad med de bästa <3.

dsc_2596-2

Ja som ni ser så har goa dottern varit hemma i helgen och såklart hade hon med sig sin Mikael som var till mycket god hjälp när den omtalade flaggstången skulle ner 😉

dsc_2590-2

Suck, ja denna stång har varit grunden till lite huvudbry då linan hade gått av och fastnat högst upp och ville inte på villkors vis komma ner ;). Vad gör man då? Jo med hjälp av en traktor så sänktes den 16 meter långa flaggstången ner mot backen och fick där en behövlig tvätt samt ett linbyte..

dsc_2591-2

Så denna advent så kan vi för första gången tända vår flaggstångsbelysning här på Ögärdet, äntligen :). Ja mycket uteaktiviteter i det fina vädret blev det och även en hel del tjejsnack fina töser emellan ❤

dsc_2592-2

Som sagt, härlig långpromenad i det fantastiska vädret blev det och det tog tydligen ut sin rätt för jag hittade Tindra här på favvostället efteråt och visst ser hon också nöjd ut? 🙂

dsc_2602-2

Men nu är det tyst och tomt i huset här efter att alla har åkt, Cilla & Mikael hem till Borås och Hasse till jobbet. Så nu är man gräsänka igen men har såklart ett underbart sällskap av tjejerna mina, ja inte känner man sig ensam när man ha dessa 3 pälsklingarna inte ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized