Matten från helvetet..

I den kategorin platsade jag helt klart här ikväll och det räckte med att jag öppnade garderobsdörren för att tjejerna skulle börja ana ugglor i mossen ;). Och inte blev det bättre när det fram kom en hundfön, då var de minsann som bortblåsta! Dessa tre som alltid ska hänga i samma rum som jag och då helst runt mina fötter men inte nu inte, fanns inte en hund inom synhåll när jag arrangerade allt på mitt s.k trimbord, alias köksbord ;), och laddade upp med en välbehövlig kopp kaffe inför vad som komma skulle… 😉

dsc_2607-2

Och under hela denna tid min kaffepaus varade så blängde 3 par ögon på mig samtidigt som de försiktigt tassade längs väggarna i ett solklart flyktläge ;). Men inte hjälpte detta mot ”matten från helvetet”, nej då, upp på bordet kom de en efter en jublande glada, eller inte… 😉 😀

dsc_2610-2

dsc_2614-2

Nej detta är definitivt ingen höjdare i deras värld om någon nu trodde nåt annat? ;). Men stundar det utställning så gör det och då måste man vara fin och lida pin, och då främst det sistnämnda om ni skulle fråga dem ;). Dock fanns det en vinnare i gänget, Zelda, som på grund av att hon lämpligt nog har börjat fälla slapp denna behandling. Jag vågar inte ens tänka tanken på att föna henne, nej, det nu gäller det att vara rädd om den lilla päls som finns kvar och blunda för tussarna, ja iallafall tills på fredag kväll 😉

2016-10-31-22-13-58

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized