Med risk för att göra bort sig..

Ja nu kanske någon av er kommer att dra lite på smilbanden, ja kanske till och med fnissa men det kan jag bjuda på! Och nu undrar ni säkert vad som är så kul? Jo om man kombinerar en pannlampa med en kloklippning, vad får man då? Jo, detta 😀 😀

dsc_2619-2

Haha, jag vet, ingen vacker syn men en ack så praktiskt kombo för de av oss som behöver lite extra ljus i tillvaron vid speciella tillfällen, ja till exempel vid nämnda kloklippning. Det blir så himla mycket enklare när man ser ordentligt, vill ju inte gärna klippa någon av dem i pulpan för då hade det säkerligen inte blivit en sådan här mysig stund 🙂

”Om du är klar nu matte så får du mer än gärna släcka lampan” 😉

dsc_2623-2

”Man tackar, natti natti, zzzzz…….”  🙂

dsc_2627-2

En riktig mysstund hade vi som synes och kanske även en perfekt uppladdning inför morgondagens utställning? Ja vem vet, alla sätt är ju bra förutom de dåliga sägs det ju ;). Så imorgon styr vi kosan mot Växjö och förhoppningsvis blir det inte mer snö än vad som hittills har kommit här, vilket inte kan klassas som mycket på något vis precis 😉

dsc_2633-2

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »