Fastfrusen!

Vintern har ju kommit hit till Hallands inland och det med besked! Minusgrader dygnet runt de senaste dagarna gör att man mer eller mindre konstant både muttrar & huttrar. Inte för att det gör saken bättre, det är ju bara att ta på sig ordentligt och gilla både snön och kylan, precis som Jill gör även om hon här nästan ser ut att ha frusit fast 😉

dsc_0128

Nu hör det ju inte direkt till vanligheterna att hon är så här stilla, ja om det nu inte är så att matte har en pinne i handen som kanske kanske kan kastas i sjön, då gäller det ju att ha stenkoll ;). Och på tal om stenkoll, undra vad den lite tufsiga sessan har fått  syn på här? Ja inte vet jag men koncentration är på topp iallafall 😉

dsc_0114

Tindra körde dock sin alldeles egna variant av koncentration och den var riktad neråt, ja mot marken istället och sorkar skulle jag tro 😉

dsc_0118

En kall promenad i skymningen blev det och just på grund av det falnande dagsljuset så blev det varken många eller kvalitativa bilder, nej min kamera och skymning är definitivt ingen bra kombination 🙂

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized