Julen är här..

Ja iallafall ser det så ut om man åker till Ullared och det stora gula varuhuset, ja se själva 🙂

dsc_2641-2

Massor med juldekorationer på utsidan och inte direkt mindre julsaker inne heller för den delen men dessa var inte nummer ett på min lista idag. Nej, det får allt vänta även om man såg både fina och roliga juliga saker därinne..

dsc_2640-2

En adventskalender för hundar är ju faktiskt en ganska kul idé och priset på 29,95 är ju också helt okej men ändå stod jag över. Innehållet är säkerligen inte bra för Zeldas känsliga mage skulle jag tro och då får det vara! Kan ju inte köpa till de andra och inte henne såklart så de får även i år klara sig utan en kalender, tror dock inte det går någon nöd på dem för det 😉

Men innan dagens shoppning i den gula butiken så var vi även idag en sväng på stranden i Kalv och hittade fler bevis än snö på att vintern är här..

dsc_0016

dsc_0033

dsc_0036

Visst är det vackert med is, tycker ni inte? Ett av mina favoritmotiv på vintern faktiskt, ja förutom tjejerna då men det kom väl inte som någon överraskning skulle jag tro? ;). Men denna is lite här och var hindrade definitivt inte badflickan nummer 1 såklart 😉

dsc_0017

Ja jisses, det finns minsann ingen hejd på detta badande oavsett årstid, mattes blöta lilla toka ❤

dsc_0054

Zelda & Tindra däremot höll sig som vanligt ifrån det blöta! Det räcker bevisligen alldeles utmärkt med lite snö, antingen under tassarna..

dsc_0008

dsc_0046

..som bakgrundsmotiv..

dsc_0003

..eller varför inte både och 😉

dsc_0035

dsc_0006

Men varför posera på eller framför snö när vatten är så himla mycket roligare?

dsc_0024

Haha, ja denna tjej kan bevisligen inte få nog av vatten oavsett årstid, undrar dock hur hon kommer att tackla detta när isen lagt sig på sjön? Inte lätt att bada då minsann om inte matte hugger en vak till henne men där går faktiskt gränsen på vad jag gör för mina tjejer, tro det eller ej? 😉 🙂

Kategorier:Uncategorized