Två fullblod och en sköldpadda!

Igår förmiddag gick promenaden med tjejerna extra tidigt, ja till och med så tidigt att det fortfarande låg lite frost kvar här och där..

dsc_2661

Och som ni ser på bilden så är alla fyrbenta samlade men låt inte denna bild lura er för så brukar det definitivt inte se ut! Nej då, det vanliga scenariot är två ivriga fullblod i täten, ja Jill & Zelda med stuns i tassarna, öronen på skaft och stenkoll på både omgivning och lukter medan den tredje, ja sköldpaddan Tindra eller Ferdinand för den delen som gärna går ett par meter bakom i sin egen lilla värld som består av ingående undersökningar av allehanda växter och spår utan ett uns av stress. Nej en promenad ska enligt henne tydligen inte skyndas på utan njutas av in i minsta detalj 😉 :). Detta innebär att jag som oftast ser ut som en väderkvarn med två hundar fram och en bak men det finns en fördel! Det finns gott om tid att även för mig insupa naturen medan man väntar och väntar och väntar… 😉

dsc_2663-1

Men visst har Tindra en poäng i det hela, tänk så mycket vackert man missar när man stressar igenom livet? Man skulle egentligen ta efter henne och leva mer i nuet, därmed inte sagt att man ska lukta på vartenda grässtrå men iallafall leva och njuta livet till fullo ❤

030

 

Kategorier:Uncategorized