Talande foton..

Vissa foton som man tar blir nåt alldeles extra, ja de nästan talar till en utan att för den sakens skull skryta på något sätt. De behöver absolut inte vara några mästerverk men de utstrålar något som tar tag i mig. Och kanske det är bara jag som uppfattar det så? Inte vet jag, men som sagt, de har alla gemensamt nåt alldeles extra ❤

Vår alldeles egna prinsessa som har ett hjärta av guld och med ålders rätt en stor portion klokhet. Något som jag verkligen tycker mig se i Zeldas vackra ögon <2

2016-11-30-22-05-11

Flockens clown när det kommer till vatten, Jill den maniskt badtokiga, en tjej som alltid skänker en många skratt och vilket foto om inte detta bevisar saken ❤ 🙂

2016-11-30-21-59-25-2

Vår underbara och alldeles egna Skalman, tjejen som tar livet med ro där mat och sömn är mycket viktiga inslag. Speciellt det sistnämnda och finns det bara godis i närheten så letar hon snabbt upp första bästa sten att posera på, det brukar ju löna sig 😉 ❤

2016-11-30-21-55-44

En lyckad dag både motiv- och promenadmässigt kan vi nog alla intyga skulle jag tro och när himlen öppnade sig lagom till att vi kom hem igen så passade det alldeles utmärkt med lite kaffe och soffmys 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized