Här var det nystädat!

Och då med betoning på VAR eftersom det är ett tillstånd som minst sagt är kortvarigt i detta hus så det gäller att njuta den korta stund det varar ;).  Ja ni kära hundägare därute i vårt avlånga land förstår säkert vart jag är på väg och håller säkert med om att kombinationen hundar och städning är evighetsjobb! Och eftersom vår flock består av tre tjejer som inte direkt torkar tassarna när de kommer in och gärna även plussar på det hela lite då och då med detta!! Need I say more?? 😉 🙂

dsc_2682-2

Ja som synes så är Jill mitt uppe i en rejäl fällning vilket innebär pälstussar på både kända och okända ställen, ja jisses vad de rackarna kan nästla sig in! Och om ni nu vill ha specifika svar på var så bara glöm det,  använd fantasin 😉 :). Även Zelda har gått igenom samma som Jill, skillnaden är dock att hon i stort sett är färdig och med det en riktig naken-fis men ack så söt ändå. En önskan har jag dock, tänk ändå om de kunde synkronisera detta med fällning? Visst mycket päls på en gång hade det blivit men iallafall koncentrerat och inte utspritt som idag på flera månader vilket ofelbart leder till att vi, som sagt, går omkring med päls både här och där 😉

Men nu till nåt helt annat, en sak som Hasse längtat efter ett bra tag! Det är ju idag 1:a december och det innebär ju att nedräkningen till julafton har startat och det uppmärksammar jag och gubben på¨olika sätt…

Jag njuter av att äta frukost i adventsljusets sken..

dsc_2681-2

..medan Hasse är supertaggade över att få öppna första luckan i sin adventskalender, kan absolut inte förstå varför? 😉 🙂

dsc_2684-2

Nej, nu är kaffet uppdrucket och tjejerna stirrar stint ut mig från sina olika ställen här i köket och det betyder med andra promenaddags! Men kanske vi syns här igen lite senare?

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized