Livet på en pinne..

Eller snarare en barkbit som det handlar om i detta fallet! Ni, likaväl som jag, har kanske fått höra detta att ”När jag var liten fanns minsann inga leksaker så då fick man leka med barkbåtar istället”? Finns säkert många av er som nu nickar igenkännande och det finns tydligen någon mer som hört detsamma 😉 😀

Nu skulle man kunna tro att stackars Jill inte har en enda leksak här i huset men det stämmer definitivt inte! Nej då, en hel låda full men tydligen ingen som är lika rolig som detta som att leka med en barkbit i pannrummet eller så kanske det handlar om det trevliga sällskapet av matte, vad vet jag? Men oavsett så blev det iallafall betydligt roligare att tända i pannan denna gången, ja det är alltid lika kul att se sina pälsklingar leka oavsett var det sker 😀

007

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized