En liten resumé..

Och om ni nu undrar, jajamän jag finns här men inte tiden för bloggen emellanåt så därför går det lätt några dagar mellan inläggen men jag har inte glömt er om ni nu tror det? Nej då, saker har hänt och foton är tagna och vi börjar väl med tjejernas och även vårat nya vrålåk 😉

20161121_193107-2

Vi har varit på gång länge att byta men eftersom tjejerna ska åka lika fint och rymligt som oss så har det tagit sin lilla tid tid att hitta just den vi vill ha! Utrymme bak är ju a och o och där är det inte många bilar som kan leverera som denna Skoda Superb kan jag tala om, den är t.o.m större än våran Passat och det vill inte säga lite det. Och sedan att färgen är himla snygg också gör ju inte saken sämre 😉

Efter detta bilköp i lördags så stod studiebesök på schemat och det på dotterns jobb, det var mitt önskemål att få en personlig visning av hennes både stationära samt mobila arbetsplats 🙂

dsc_2666-2

Mycket spännande att se allt och jag kan inte annat än att fortsätta imponeras av hennes yrkesval som ambulanssjuksköterska!! Så stolt över dig gumman och jag är övertygad om att du gör ett strålande jobb ❤

Söndagen kom med 1:a advent och jag fick äntligen tända första ljuset i min nyinköpta adventsljusstake..

dsc_2673-2

Och förutom att tända ljus så var det dags för att klä julbocken, mitt första försök och det gick ändå hyfsat tycker jag men skippade dock det manliga bihanget denna gång 😉

dsc_2671-2

Såklart har mycket bus i trädgården och även ett flertal promenader hunnits med under dessa dagar men oftast då i koppel och det betyder som de flesta av er vet, inga foton ;). Men har man inga nytagna så kan man alltid låna några ur arkivet som vid det här laget börjar bli aningens fullt 😉

033

025

055

Så med detta anser jag er faktiskt uppdaterade och förhoppningsvis syns vi snart här igen 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Ja super härliga hund foton vad fina de är ❤ Du tar så i farten kort kul 🙂 Fin bock ni har ❤ Ja det är tur de finns våra ambulanser med duktiga förare sjuksköterskor skötare. Ha det bra i stugan 😉