Det sitter långt inne..

Ja att få ur sig ett inlägg här är inget som prioriteras nu precis, har nog drabbats av lite skrivkramp verkar det som. Ett tillstånd som kommer och går men just idag är inspirationen på lite besök och då får man passa på så att ni inte tror att jag gått under jorden eller nåt? 😉

Helgen som var swishade förbi i ett enda huj med allt från födelsedagsfirande, julbord samt jakt på bröllopsklänning till dottern. Ett mycket trevligt swish med andra ord 😉

Denna dag har också varit produktiv med julpyssel samt lite vardagslyx i form av frissan! Och när jag hade lyxat färdigt och kom ut nyklippt och snygg i håret så bar det av direkt till stranden med tjejerna och därmed var den frisyren förstörd ;). Och Tindra verkade sympatisera dock valde hon lite ny färg istället för klippning 😉 🙂

2016-12-12-20-05-08-1

Nu borde det väl finnas enklare sätt om man vill ha en förändring kanske men oavsett, effektiv var den iallafall även om jag föredrar henne naturell 😉

2016-12-12-19-47-47-1

Och på tal om effektivitet, att söka igenom ett godisträd kräver mycket av det samt tålamod och om sanningen ska fram så hade det sannerligen inte skadat med lite päls också eller? Inte för att det hänger på pälsen hur mycket godis man hittar men fotot hade iallafall blivit så himla mycket snyggare 😉 😀

2016-12-12-19-38-52

Ja stackars pälslösa Zelda!! Inte nog med att det säkert drar lite kallt mot huden, matte är också till råga på allt taskig nog att visa upp det hela offentligt! Inte undra på att hon snabbt intog ett betydligt säkrare läge, – försök du fota hela mig här matte om du kan 😉

2016-12-12-19-48-35

Jill ligger inte långt efter Zelda i pälslöshet men hon är smart nog att bara visa upp sin bästa sida just nu, alltså framsidan, både i vått..

2016-12-12-19-54-04

..och torrt 🙂

2016-12-12-19-42-13-2

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized